Er is een nieuwe judogroep gestart bij Verhoeven Training! Wil jij graag beginnen met judo of ben je op zoek naar een nieuwe sport waar je andere vaardigheden kan leren dan bij de standaard sporten? Dan ben je van harte welkom bij Verhoeven Training voor een echte judotraining. Wij leren je samenwerken en al spelenderwijs lekker te sporten!

Nieuwe judoleraresSusanne Verhoeven nieuwe judolessen

De nieuwe judogroep staat onder leiding van een nieuwe judolerares: Susanne Verhoeven. Zij is maar liefst twee keer Nederlands kampioen judo, dus je krijgt les van een echte topper. Ze is bovendien afgestudeerd judolerares A en B. Een echte vakvrouw dus die precies weet hoe ze kinderen moet leren judoën. Bij haar ben je in veilige handen!

Start van het seizoen

We kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen met onze judolessen. Deze zullen starten op woensdag 26 augustus. Vanaf dan gaan de lessen weer beginnen en gaan we wekelijks de mat op. De nieuwe judogroep onder leiding van Susanne Verhoeven is iedere week op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Uiteraard beginnen de lessen van Jasper Verhoeven ook weer dus kan iedereen aan de bak. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat? Dan kun je altijd bij ons langskomen voor een proefles! Deze proefles is geheel vrijblijvend en geeft jou een beeld van onze judolessen.

Samen de mat op

Ben jij klaar weer lekker te gaan sporten en fysiek en mentaal te groeien? Dan zien je we heel snel weer bij ons in de dojo. Wil jij ook meemaken hoe het is om te judoën? Schrijf je dan in! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de judolessen en dan zien we jouw kind graag bij ons in de les.