Afgelopen december was het weer zover, het judo examen voor de kinderen. Na hard werken en een hoop training vooraf kunnen we je met trots vertellen dat iedereen het examen met succes heeft afgerond! De jonge leden hebben hun slip behaald en sommigen hebben zelfs na ongelofelijk hard werken een nieuwe band binnengesleept.

Een spannend examen

Alle leden zijn trots, maar een beetje spannend was het natuurlijk wel. Onder toezicht van de ouders, vrienden, familie en natuurlijk de examinator moesten de leden het examen afleggen. Tijdens het groeten, werptechnieken, valbreken en verschillende houdgrepen moesten de leden hun uiterste best doen om een stapje hogerop te kunnen komen. Na het succesvol afronden van het examen hebben ze een goede basis gelegd om door te kunnen trainen voor de volgende band of slip. We gaan er hard tegenaan, want het volgende examen is namelijk alweer over een half jaar!

Nu nog enkele plaatsen vrij

Ben je nog op zoek naar een leuke sport? Op zaterdagochtend om 09:30 uur zijn er nog enkele plekken vrij voor judolessen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar. Je leert samenwerken door oefeningen met elkaar uit te proberen en je leert vaardigheden die je bij de meeste sporten niet leert. En dat alles onder professionele begeleiding natuurlijk. Heb je interesse? Doe dan mee aan de gratis proefles, of schrijf je direct in. Neem hiervoor even contact op.