Judolessen beginnen weer

We hebben er een tijd op moeten wachten, maar onze judolossen zijn weer begonnen! En we hebben nog maar een paar plekjes vrij. Train jij een keer met ons mee in de dojo?

Iedere woensdagmiddag en zaterdagochtend

De judolessen zijn elke woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar, onder leiding van Susanne Verhoeven. Op zaterdagochtend, onder leiding van Jasper Verhoeven, start de eerste les om 9:30 uur voor kinderen van 5, 6 of 7 jaar en en de tweede les begint om 10:30 uur voor kinderen vanaf 8 tot en met 13 jaar.

Maatregelen

We zijn ontzettend blij dat onze lessen weer zijn gestart. Uiteraard moeten we wel nog steeds rekening houden met de algemene regels. Dit betekent dat je bij klachten thuis blijft.

Neem je vriendje of vriendinnetje mee!

Wil jij graag jouw vriendje of vriendinnetje laten zien hoe leuk judoën is? Neem hem of haar dan mee voor een gratis proefles! Hij of zij is iedere woensdag of zaterdag van harte welkom om een keer mee te doen. Deze proefles is geheel gratis. Kom langs bij ons in de dojo van gezondheidscentrum Kees Tempel, Brederolaan 50, in Eindhoven.

Vragen over de judolessen?

Wil je meer informatie over de lessen? Bekijk dan onze uitgebreide omschrijving over judo voor kinderen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@verhoeventraining.nl.