Assertiviteitstraining voor jong volwassenen

Het is niet altijd gemakkelijk om op de juiste manier met anderen om te gaan. Heb je soms het gevoel dat anderen over je heen lopen, dat je niet altijd zegt wat je wilt zeggen of dat iedereen kritiek op je heeft? Wil je leren om voor je mening uit te komen of “nee” te zeggen? De cursus Assertiviteitstraining voor adolescenten helpt je hierbij.

Verhoeven training verzorgt een programma wat bestaat uit 5 keer 1 uur. Het programma bestaat uit 2 delen. In het eerste deel wordt gewerkt aan je fysieke weerbaarheid en in het tweede deel gaan we aan de slag met communicatieve vaardigheden. Via rollenspellen bekijken we de situaties die jij nog niet makkelijk vindt en gaan we daarmee aan de slag.

Fysiek gedeelte

Er wordt gestart met een boksfittraining waarin je leert om jezelf te verdedigen. Je hoeft geen ervaring te hebben met boksen of sporten! Er wordt niet naar het hoofd gestoten.

Communicatieve gedeelte

Verbaal en non verbaal gedrag, wat straal je uit met je houding? Wat zijn overtuigingen en zijn er gedachten die je minder fijn vindt? Hoe straal je zelfvertrouwen uit en hoe bouw je het op. Hoe kun je op een goede manier nee zeggen en grenzen stellen? Ook wordt er aandacht besteed aan feedback geven en ontvangen, hoe doe je dat?

Kosten: 375 euro.incl. BTW en hier hoort ook een telefonisch intakegesprek bij. De training wordt alleen maar individueel gegeven, zodat je heel doelgericht kunt werken aan je eigen proces.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl