Assertiviteitstraining voor jong volwassenen

Het is niet altijd gemakkelijk om op de juiste manier met anderen om te gaan. Heb je soms het gevoel dat anderen over je heen lopen, dat je niet altijd zegt wat je wilt zeggen of dat iedereen kritiek op je heeft? Wil je leren om voor je mening uit te komen of “nee” te zeggen? De cursus Assertiviteitstraining voor adolescenten helpt je hierbij.

Verhoeven training verzorgt een programma wat bestaat uit 5 zaterdagmiddagen. Het programma bestaat uit 2 delen. In het eerste deel wordt gewerkt aan je fysieke weerbaarheid en in het tweede deel gaan we aan de slag met communicatieve vaardigheden. Via rollenspellen bekijken we de situaties die jij nog niet makkelijk vindt en gaan we daarmee aan de slag.

Fysiek gedeelte

Er wordt gestart met een boksfittraining waarin je leert om jezelf te verdedigen. Je hoeft geen ervaring te hebben met boksen of sporten! Er wordt niet naar het hoofd gestoten.

Communicatieve gedeelte

Verbaal en non verbaal gedrag, wat straal je uit met je houding? Wat zijn overtuigingen en zijn er gedachten die je minder fijn vindt? Hoe straal je zelfvertrouwen uit en hoe bouw je het op. Hoe kun je op een goede manier nee zeggen en grenzen stellen? Ook wordt er aandacht besteed aan feedback geven en ontvangen, hoe doe je dat?

Kosten: 249 euro. Incl. telefonisch intakegesprek.
Aanmelden met 2-en is 50 euro korting per persoon!

Alle deelnemers zijn tussen de 16 en 25 jaar en hebben net als jij moeite met sommige sociale of communicatieve vaardigheden.
Het communicatieve gedeelte wordt ondersteund door Psychologe Dominiek Huis in ’t Veld.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl