Zelfverdedigingscursus voor kinderen in Eindhoven

Het unieke zelfverdedigingsprogramma geeft uw kind veiligheid en zelfvertrouwen binnen 6 lessen van 1 uur!

  • Eenvoudig te leren
  • Effectieve veiligheidstips
  • Direct toepasbare technieken
  • Wat te doen als je alleen bent!
  • Wat te doen als je dreiging voelt!
  • Kracht van non-verbale communicatie

In onze huidige maatschappij krijgen we steeds meer te maken met diverse vormen van geweld en manipulaties. Juist bij kinderen, die zijn nog meer vatbaar voor geweld onderling(leeftijdsgenoten) en machtsverhoudingen (volwassen-kind). Denk ook aan diverse manipulaties zoals pesten, loverboys etc., die hedendaags steeds meer voorkomen.

In samenwerking met diverse instellingen is er een uniek programma samengesteld waarbij er wordt gewerkt vanuit 4 pijlers van weerbaarheid:

  1. Zelfvertrouwen: bewustwording van je houding, gedrag en uitstraling
  2. Veilig voelen: effectieve verdedigingstechnieken vanuit het kickboksen, judo en jiu jitsu.
  3. Discipline: zelfbeheersing en het leren omgaan met conflictsituaties en wat ermee te doen.
  4. Fun: plezierig met elkaar trainen

Kosten bedragen 420 euro (incl. btw) voor 6 keer 1 uur. Om kosten te besparen kunt u ook met meerdere kinderen komen. Tussendoor wordt er gewerkt met ‘huiswerk’ zodat het geleerde nog beter blijft hangen.

Cursus weerbaarheid/ zelfverdediging wordt gegeven door Jasper Verhoeven, gediplomeerd sportleraar. Jarenlange ervaring als judoleraar en het geven van cursussen zelfverdediging/weerbaarheid in Eindhoven en omstreken. U kunt bij Verhoeven training ook terecht voor personal training, boksen, assertiviteitstraining, gevaarsbeheersing en zelfverdediging.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl