Afgelopen mei was het zo ver, de Clubkampioenschappen judo. Onze jonge judoka’s hebben ongelofelijk hard hun best gedaan en lieten ons zien waar ze de afgelopen maanden voor hebben getraind. Lees nu verder en bekijk de foto’s van deze dag!

Een dag vol spanning

Onze judoka’s gingen op deze dag de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel ‘Clubkampioen’. Onder toezicht van familie, vrienden en kennissen lieten ze om de beurt zien waar ze de afgelopen maanden aan gewerkt en voor getraind hebben. Groeten, werptechnieken, valbreken en houdgrepen. Het was een leuke, sportieve en energieke dag. Onze judoka’s hebben erg goed hun best gedaan. We willen dan ook iedereen bedanken voor de inzet en het enthousiasme. We zijn erg trots op onze jonge judoka’s!

De eerste judolessen zijn weer begonnen

Ons nieuwe seizoen is weer begonnen en dat betekent dat de judolessen weer van start zijn gegaan. Afgelopen zaterdag hebben we de eerste lessen gehad en wat een energie! We kunnen niet wachten om de komende maanden met onze judoka’s te werken aan de verschillende vaardigheden. Ben jij of ken jij iemand die nog op zoek is naar een leuke sport? Wij hebben namelijk nog een aantal plekjes vrij op zaterdagochtend.  Voor de jongere judoka’s begint de les om 9.30 uur, voor de gevorderde en iets oudere judoka’s start de les om 10.30 uur. Stuur gerust een mailtje naar info@verhoeventraining.nl voor meer informatie!