Ben jij nog op zoek naar een leuke sport voor het nieuwe schooljaar? Bij Verhoeven Training kun je iedere zaterdagochtend en woensdagmiddag judolessen volgen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Met judo leer je hele andere vaardigheden dan bij de gebruikelijke sporten. Onder leiding van Jasper en Susanne Verhoeven kun je iedere week laten zien wat je kan op de mat.

Leren samenwerken

Judo is een eeuwenoude zelfverdedigingssport die afkomstig is uit Japan. Tijdens de lessen leren de kinderen samen te werken door oefeningen met elkaar uit te proberen. Zo zijn ze al lerende wijs lekker aan het sporten. Ondanks dat judo een individuele sport is proberen we de kinderen ook veel samen te laten doen. Het gaat er uiteindelijk om dat je met en van elkaar kan leren.

Gevarieerde sport

Met een judoles leren kinderen vaardigheden die ze in de meeste sporten niet tegenkomen. Fysiek leer je bijvoorbeeld hoe je een val breekt en de kracht van je tegenstander over te nemen. Mentaal leren ze ontzettend veel door zich volledig te concentreren en bezig te zijn met zelfbeheersing. Daarnaast is het vertrouwen van de kinderen op jonge leeftijd is erg belangrijk. We gebruiken de trainingen dan ook om het zelfvertrouwen van de kinderen te vergroten, judo draait immers om voor jezelf op leren komen.

Professionele begeleiding

De judolessen worden iedere week verzorgd door Jasper Verhoeven, een voormalig sportinstructeur van de Koninklijke Marechaussee en afgestudeerd judoleraar A en B. De kinderen zijn dan ook in veilige handen om lekker te stoeien. Susanne Verhoeven is meerder keren Nederlands kampioen judo en ook afgestudeerd judoleraar A en B.

Proefles

Wil je eens kijken of judo wat voor jou is? Je bent iedere woensdag en zaterdag van harte welkom om een keer mee te doen. Deze proefles is geheel gratis. Kom langs bij ons in de dojo van gezondheidscentrum Kees Tempel, Brederolaan 50, in Eindhoven.

Inschrijven!

Iedere week zorgen we samen met de kinderen weer voor een leerzame en plezierrijke judoles. Wij verwelkomen de kinderen graag bij de judolessen van Verhoeven Training. Heb je interesse om uw kind(eren) in te schrijven? Neem dan gerust contact met ons op!

Judo kinderen Eindhoven