Ben je op zoek naar een coach of groepslessen waarbij je kind judolessen krijgt van een gecertificeerde coach? Dan ben je bij Verhoeven Training aan het juiste adres! Verhoeven Training organiseert iedere woensdagmiddag en zaterdagochtend judolessen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Benieuwd naar wat judo inhoudt en hoe de lessen eruitzien? Lees dan snel verder.

Wat is judo?

Judo is een verdedigings- en zelfbeheersingssport uit Japan en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Bij judo is het van belang om de kracht van de tegenstander over te nemen. Bij judo leer je positief om te gaan met agressie en van de tegenstander te winnen zonder diegene te blesseren. Het is een sport waarbij zelfbeheersing en geestelijke en lichamelijke ontwikkeling centraal staan.

Judo in Eindhoven

Verhoeven Training organiseert judotrainingen in Eindhoven voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Tijdens onze trainingen ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er op een leuke, speelse manier gestoeid met elkaar. De kinderen krijgen verschillende technieken te leren en zullen dit met elkaar, maar ook individueel beoefenen.

Professionele judolessen Eindhoven

Onze judolessen voor kinderen in Eindhoven worden verzorgd door een professionele coach die gecertificeerd is. Op deze manier zullen de lessen veilig en soepel verlopen. Heb je interesse om uw kind(eren) in te schrijven voor de judolessen bij Verhoeven Training? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

judolessen