Wil jij een verrassende en gezonde beleving organiseren voor je collega’s? Dan kun je met de hulp van FOOD&YOU een event organiseren gericht op gezondheid en vitaliteit. Samen met je collega’s krijg je een inspirerende en leuke dag waarbij het thema gezondheid centraal staat. Zo kun je op een andere manier bezig zijn met de gezondheid van alle medewerkers.

Invulling healthevent

De invulling van de dag kan volledig worden afgestemd op jouw wensen. De mogelijkheden zijn enorm, dankzij de hulp van diverse partners waar FOOD&YOU mee samenwerkt. Zo kunnen er workshops over gezonde voeding, mindfulness of een gezonde werkhouding en stressreducties worden gedaan, of een uitbreide lunch of diner met een smaakvolle gezonde catering. Er zijn ook actieve workshops mogelijk, bijvoorbeeld boks- en weerbaarheidstraining van Verhoeven Training, waarbij je wordt uitgedaagd om het uiterste uit jezelf naar boven te halen.

Healthevent voor bedrijven

Een healthevent organiseren is mogelijk voor ieder bedrijf, groot of klein. Daarnaast kunt je zelf de locatie van het event kiezen, zodat je zelf ook de sfeer kunt bepalen. Datzelfde geldt voor de duur van het event. Het is mogelijk een workshop voor een dag(deel) te boeken of een gehele week met diverse activiteiten te plannen. In samenspraak met FOOD&YOU kunnen we ook door het jaar heen gezonde interventies houden die volledig aansluiten op de doelstelling en visie van je bedrijf.

Persoonlijk programma van FOOD&YOU en Verhoeven Training

Wil jij naast kennismaken met de diverse mogelijkheden op het gebied van gezondheid met je collega’s ook met je eigen gezondheid aan de slag? Dan verzorgt FOOD&YOU samen met Verhoeven Training een individueel 3 maanden programma voor mensen die willen afvallen of gezonder willen leven. Hierbij wordt de combinatie van voedingsadvies en personal training ingezet voor een optimaal resultaat. FOOD&YOU helpt je hierbij door middel van een voedingscoach en Verhoeven Training verzorgt een wekelijkse trainingssessie waarbij er aan je fitheid wordt gewerkt.

Werken aan jouw gezondheid

Gezondheid kan ook leuk zijn en dat is precies waar de healthevents van FOOD&YOU zich op richten. Wil jij ook meer bezig zijn met gezondheid, alleen of met je collega’s? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een healthevent, bijvoorbeeld door middel van een boksworkshop. Voor een individueel programma kun je ook terecht bij Verhoeven Training. Wij gaan graag met jou aan de slag om je doelen te behalen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.