groepsles boksen bedrijven

Wil je samen met je collega’s een uniek bedrijfsuitje organiseren? Dan ben je bij Verhoeven Training aan het juiste adres! Verhoeven Training organiseert complete groepslessen voor recreatief boksen, waarbij we ons richten op samenwerking, grenzen stellen en respect voor elkaar. Net zoals het op de werkvloer ook hoort!

Groepsuitjes

Verhoeven Training organiseert al jaren groepslessen boksen. Zo hebben we in het verleden bokslessen gegeven aan GGZ en ASML. Zowel jongeren als ouderen zijn welkom bij onze bokslessen. Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest en wil je graag met het team een aantal vecht- en verdedigingstechnieken leren? Of wil je samen met je voetbalteam een keer wat anders doen dan balletjes schieten? Dan is deze groepsles boksen ideaal voor jullie!

Is een boksclinic iets voor jullie?

Onze groepslessen worden aan groepen van mannen en vrouwen gegeven die actief aan teambuilding willen werken! Daarnaast is het ook een leuke en sportieve activiteit tijdens een vrijgezellenfeestje, als bedrijfsuitje of tijdens een vriendenweekend. Lijkt dit jullie wat? Neem dan contact met ons op!

Onze groepsles voor boksen

We starten de les met een warming-up met verschillende krachtoefeningen. Vervolgens wordt er in tweetallen gewerkt aan techniek en conditie met verschillende oefeningen. Daarna mogen jullie sparren met elkaar, zonder harde stoten. De training duurt ongeveer anderhalf uur en eindigt met een cooling-down.

Samen boksen?

Wil je samen met je vriendengroep gaan boksen? Kom dan naar Verhoeven Training! Verhoeven Training verzorgt de boksruimte en bokshandschoenen voordeelnemers. Het is belangrijk dat jullie in sportieve kleding komen. Een sessie met maximaal 18 personen kost €250,-. Wil je met een grotere groep deelnemen aan de bokslessen? Vraag dan naar een gratis offerte. Voor vragen of onduidelijkheden kun je gerust contact met ons opnemen.