Een van de leukste en meest complete manieren om aan je conditie te werken is door middel van boksen. Voor professionele bokslessen moet je bij Verhoeven Training zijn in Eindhoven. Onder leiding van een professionele coach word je een uur lang uitgedaagd om het uiterste uit jezelf naar boven te halen.

Doel van de training in Eindhoven

Het gaat bij deze lessen niet om het boksen van wedstrijden of het opleiden tot een professionele bokser. Wij zijn er voor de recreatieve bokser die graag aan zijn of haar conditie wil werken. Daarnaast bieden we ook een geestelijke uitdaging door met je zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Lekker afreageren en de kunst van zelfverdediging toepassen hoort hierbij. Daarbij leren we je ook verschillende technieken aan en kun je individuele doelstellingen stellen waar onze coaches je bij zullen helpen. Zo haalt iedereen ervoor zichzelf wat uit terwijl we allemaal lekker bezig zijn met boksen.

Opbouw lessen boksen

De bokstraining is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Uiteraard starten we met een algemene warming-up waarbij we verschillende krachtoefeningen uitvoeren om de spieren op te warmen. Hierna delen we de groep op in tweetallen en ga je samen werken aan je techniek. Onderschat dit onderdeel niet, het is conditioneel uitdagend om de technieken goed en snel uit te (blijven) voeren. Vervolgens gaan we licht sparren. Hier zijn wel strenge regels: geen harde stoten en niet op het hoofd. Na deze kleine partijen sluiten we de training weer gezamenlijk af met een cooling-down.

Boksen voor verschillende leeftijden

Bokslessen is er voor volwassen mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen! Iedereen vanaf 13 jaar is welkom om deel te nemen aan de training. Onder leiding van onze gespecialiseerde coaches maken we op een veilige manier kennis met het boksen en werken we aan de conditie.

Meedoen met boksen?

Wil jij ook aan je conditie werken en één of twee keer in de week lekker de frustratie van je afsporten? Schrijf je dan in voor onze bokslessen. Twijfel je nog? Je kunt ook gratis een proefles volgen om t ervaren hoe het is. Heb je nog vragen over de lessen? Neem dan gerust contact met ons op.

Boksen