Personal Trainer in Eindhoven en omgeving

Het is belangrijk dat u zichzelf prettig voelt in uw eigen lichaam en leven! Als u lekker in uw vel zit, voelt u uzelf zelfverzekerder en kunt u de hele wereld aan.
Een gezonde leefwijze maakt u lichamelijk en mentaal sterker en dat straalt u uit.

Deze informatie is bij iedereen wel bekend, maar toch lukt het de meeste mensen niet om dit voor zichzelf te bereiken? Zonder de juiste ingrediënten is het heel moeilijk om het recept van een gezond leefpatroon te bereiden en te behouden!

Een personal trainer is de oplossing en zal door goede persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat u nu écht eens resultaten behaalt! Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Elk mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om UW doelen te behalen én te behouden.

Bij personal training is alle aandacht speciaal voor u en zal ik, als personal trainer, ervoor zorgen dat u het maximale uit uzelf haalt! U zult versteld staan van wat u met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken.

Tijdens een geheel kosteloos en vrijblijvend intakegesprek zullen we uw doelstellingen en mogelijkheden bespreken. De kosten worden bepaald aan de hand van dit intakegesprek, omdat ik dan een duidelijk beeld krijg van uw huidige situatie en hoe de aankomende trainingsperiode eruit zal gaan zien.

Ik maak gebruik van de trainingsruimte bij sportschool Kees Tempel (u hoeft niet lid te zijn van de sportschool) te Eindhoven. Ik bied de mogelijkheid om gezamenlijk te trainen en zo de kosten te delen! U kunt met uw partner, familie of vrienden gebruik maken van de trainingen. Het hoeft niet, maar de mogelijkheid is wel aanwezig.

Op deze manier wil ik personal training voor iedereen toegankelijk maken, want iedereen kan wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van zijn doelen.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl

Voedingsadvies in combinatie met personal training

In samenwerking met FOOD&YOU verzorgt Verhoeven Training een uitgebalanceerd 3 maanden programma voor iedereen die wil afvallen of gezond(er) wil leven. Een resultaatgerichte en succesvolle combinatie van voedingsadvies en personal training.

Zowel out- en indoor trainingen zijn mogelijk in Eindhoven en Valkenswaard.

Het programma bestaat uit:

  • Individueel voedingsadvies en coaching gericht op gezond eten en afvallen
  • Bodymeting
  • 1x per week sporten met een personal trainer
  • Persoonlijk trainingsschema

Voor wie?

  • Volwassenen die willen afvallen.
  • Volwassenen die gezond(er) willen leven.

Het programma is niet geschikt voor mensen die wegens medische indicatie een aangepast dieet nodig hebben.

Hoe gaat het in z’n werk?

Gedurende 3 maanden wordt u begeleid door de voedingscoach. Tijdens de consulten krijgt u inzicht in uw huidige eetpatroon, adviezen en begeleiding om te komen tot een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat ook op lange termijn haalbaar blijft.

FOOD&YOU gaat bij al haar adviezen uit van gezonde en volwaardige voeding die u zelf in de supermarkt kan samenstellen en kopen. Van eenzijdige diëten, standaard menu’s, shakes en uithongeren is dus geen sprake!

Gelijktijdig start het traject met personal trainer Jasper Verhoeven. U krijgt wekelijks een intensieve training waarbij natuurlijk rekening gehouden wordt met uw persoonlijke situatie.

Het programma is gericht op conditieverbetering en het aanpakken van de verhoudingen tussen spier- en vetweefsel. Jasper maakt gebruik van een trainingsruimte in Eindhoven en Valkenswaard en verzorgt ook outdoortrainingen bij u in de buurt.

Kosten en vergoeding

De totaalprijs van het complete programma is afhankelijk van uw keuze:

Personal training:

3 maanden trainen kost in totaal € 780,-.

Korting met vrienden! Indien u het programma volgt met anderen dan deelt u de kosten.
* Gedeelde korting geldt alleen voor personal training.

Voedingsadvies:

Het gedeelte voedingsadvies kost € 295,- en kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar.
Meer informatie over de vergoeding van FOOD&YOU vanuit uw aanvullende verzekering vindt u hier.

*Voedingsadvies is niet in groepsverband mogelijk.Verhoeven Training en FOOD&YOU hanteren voor de verschillende onderdelen hun eigen algemene voorwaarden.

Aanmelden of meer informatie?

Kom in contact met Jasper Verhoeven
06-42712307
info@verhoeventraining.nl

of met Nanna van den Nieuwendijk
06-49125447
nanna@foodandyou.nl