Boksfit voor bedrijven!

Verhoeven training presenteert Boks fit voor bedrijven, een complete boksing work-out. Een groepsles recreatief boksen, waarbij we ons richten op samenwerking, grenzen stellen en respect voor elkaar. Verhoeven training werkt samen met jullie op een actieve manier aan het vergroten van zelfvertrouwen. We leren reageren en verdedigen. Hoe ver kunnen jullie gaan?

Is een boksclinic iets voor ons?

Boksfit is bedoeld voor groepen mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Voor bedrijven die actief aan teambuilding willen werken! Boks fit levert ondanks inspanning, energie en ontspanning op! Kunnen jullie dat gebruiken?

Hoe ziet een les er uit?

De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Met tweetallen worden techniek en conditie getraind met ruime variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training duurt ongeveer 6 kwartier en eindigt met een cooling-down.

Uitermate geschikt als bedrijfsuitje of als leuke activiteit voor een vriendengroep.

De training wordt verzorgd door Jasper Verhoeven, voormalig sportinstructeur Koninklijke Marechaussee, judoka en ervaren bokstrainer.

Voorwaarden en prijzen

Verhoeven training verzorgt de boksruimte en de bokshandschoenen, deelnemers komen in sportieve kleding.

Een sessie tot maximaal 18 personen kost €250,-
Een grotere groep? Vraag naar een gratis offerte.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl