Blog

Susanne Verhoeven nieuwe judolessen

(Nederlands) Nieuwe judogroep

(Nederlands) Er is een nieuwe judogroep gestart bij Verhoeven Training! Wil jij graag beginnen met judo of ben je op zoek naar een nieuwe sport waar je andere vaardigheden kan leren dan bij de standaard sporten? Dan ben je van harte welkom bij Verhoeven Training voor een echte judotraining. Wij leren je samenwerken en al spelenderwijs lekker te sporten!

Lees meer
clubkampioenschappen verhoeven training

(Nederlands) Clubkampioenschappen judo mei 2019

(Nederlands) Afgelopen mei was het zo ver, de Clubkampioenschappen judo. Onze jonge judoka’s hebben ongelofelijk hard hun best gedaan en lieten ons zien waar ze de afgelopen maanden voor hebben getraind. Lees nu verder en bekijk de foto’s van deze dag!

Lees meer

(Nederlands) Judo examen december 2018

(Nederlands) Afgelopen december was het weer zover, het judo examen voor de kinderen. Na hard werken en een hoop training vooraf kunnen we je met trots vertellen dat iedereen het examen met succes heeft afgerond! De jonge leden hebben hun slip behaald en sommigen hebben zelfs na ongelofelijk hard werken een nieuwe band binnengesleept.

Lees meer
Healthevent FOOD&YOU

Healthevent FOOD&YOU

(Nederlands) Wil jij een verrassende en gezonde beleving organiseren voor je collega’s? Dan kun je met de hulp van FOOD&YOU een event organiseren gericht op gezondheid en vitaliteit. Samen met je collega’s krijg je een inspirerende en leuke dag waarbij het thema gezondheid centraal staat. Zo kun je op een andere manier bezig zijn met de gezondheid van alle medewerkers.

Lees meer
Boksen

(Nederlands) Boksen bij Verhoeven Training in Eindhoven

(Nederlands) Een van de leukste en meest complete manieren om aan je conditie te werken is door middel van boksen. Voor professionele bokslessen moet je bij Verhoeven Training zijn in Eindhoven. Onder leiding van een professionele coach word je een uur lang uitgedaagd om het uiterste uit jezelf naar boven te halen.

Lees meer
Judo kinderen Eindhoven

(Nederlands) Judolessen voor kinderen!

(Nederlands) Ben jij nog op zoek naar een leuke sport voor het nieuwe schooljaar? Bij Verhoeven Training kun je iedere zaterdagochtend judolessen volgen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Met judo leer je hele andere vaardigheden dan bij de gebruikelijke sporten. Onder leiding van Jasper Verhoeven kun je iedere week laten zien wat je kan op de mat.

Lees meer

(Nederlands) Boksen voor bedrijven en groepsuitjes

(Nederlands) Wil je samen met je collega’s een uniek bedrijfsuitje organiseren? Dan ben je bij Verhoeven Training aan het juiste adres! Verhoeven Training organiseert complete groepslessen voor recreatief boksen, waarbij we ons richten op samenwerking, grenzen stellen en respect voor elkaar. Net zoals het op de werkvloer ook hoort!

Lees meer
judolessen

(Nederlands) Judo voor kinderen in Eindhoven

(Nederlands) Ben je op zoek naar een coach of groepslessen waarbij je kind judolessen krijgt van een gecertificeerde coach? Dan ben je bij Verhoeven Training aan het juiste adres! Verhoeven Training organiseert iedere zaterdagochtend judolessen voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Benieuwd naar wat judo inhoudt en hoe de lessen eruitzien? Lees dan snel verder.

Lees meer