Personal Trainer in Eindhoven en omgeving

Het is belangrijk dat u zichzelf prettig voelt in uw eigen lichaam en leven! Als u lekker in uw vel zit, voelt u uzelf zelfverzekerder en kunt u de hele wereld aan.
Een gezonde leefwijze maakt u lichamelijk en mentaal sterker en dat straalt u uit.

Deze informatie is bij iedereen wel bekend, maar toch lukt het de meeste mensen niet om dit voor zichzelf te bereiken? Zonder de juiste ingrediënten is het heel moeilijk om het recept van een gezond leefpatroon te bereiden en te behouden!

Een personal trainer is de oplossing en zal door goede persoonlijke begeleiding ervoor zorgen dat u nu écht eens resultaten behaalt! Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegingsplan op te stellen, aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie! Elk mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om UW doelen te behalen én te behouden.

Bij personal training is alle aandacht speciaal voor u en zal ik, als personal trainer, ervoor zorgen dat u het maximale uit uzelf haalt! U zult versteld staan van wat u met de juiste begeleiding allemaal kunt bereiken.

Tijdens een geheel kosteloos en vrijblijvend intakegesprek zullen we uw doelstellingen en mogelijkheden bespreken. De kosten worden bepaald aan de hand van dit intakegesprek, omdat ik dan een duidelijk beeld krijg van uw huidige situatie en hoe de aankomende trainingsperiode eruit zal gaan zien.

Ik maak gebruik van de trainingsruimte bij sportschool Kees Tempel (u hoeft niet lid te zijn van de sportschool) te Eindhoven. Ik bied de mogelijkheid om gezamenlijk te trainen en zo de kosten te delen! U kunt met uw partner, familie of vrienden gebruik maken van de trainingen. Het hoeft niet, maar de mogelijkheid is wel aanwezig.

Op deze manier wil ik personal training voor iedereen toegankelijk maken, want iedereen kan wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van zijn doelen.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl