Op zoek naar bokstraining in Eindhoven?

Vanaf 1-10-2018 is de administratie van het boksen van Verhoeventraining overgenomen door Essink sportcentrum. Voor meer informatie bel Essink: 040 211 5639

Voor meer informatie over de lessen bij Essink: https://www.essink.nl/sporten

Wat is BoksFit?

Bij Verhoeven training is boksen recreatief, dat wil zeggen: we richten ons op sporters die niet aan wedstrijden willen deelnemen maar wel aan de bokstraining. Op mensen die hun conditie willen verbeteren en “lekker bezig willen zijn” met boksen. Sporters die op zoek zijn naar de meest complete training die er bestaat: een boxing workout. Ook erg geschikt voor bedrijven die graag een uitje willen doen.

Is Boks Fit iets voor mij?

Boksen is iets voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Bij recreatief boksen kan je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning.
Er wordt niet hard geslagen en nooit op het hoofd. Wel leer je de technieken, reageren en verdedigen. Vanaf 13 jaar kun je al deelnemen.

Hoe ziet een les er uit?

De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Met tweetallen wordt techniek en conditie getraind met zeer veel variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training eindigt met een cooling-down.
De bokstraining doe je in een korte of lange sportbroek , T-shirt en op sportschoenen. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenen, deze zijn voor een eerste les te leen.

Maandagavond van 19.30 tot en met 20.30, 2e groep van 20.30 tot en met 21.30 op de Kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven.

En op woensdagavond bokstraining van 18.30 tot 19.30, 2e groep 19.30 tot en met 20.30, 3e groep van 20.30 tot 21.30 op de Kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven. De kosten bedragen 38,00 euro per maand voor 1 keer in de week, je kan zelf kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. 2 keer in de week trainen of meer komt op 48,00 euro per maand.

Kickboksen