Wil je jouw conditie en kracht verbeteren op een leuke en uitdagende manier? Ben je benieuwd naar de verschillende gevechtstechnieken? Kom dan boksen bij Verhoeven Training! Wij geven recreatieve bokstrainingen aan sporters die het leuk vinden om te boksen, maar niet mee willen doen aan wedstrijden. Waar wacht je nog op? Boks mee!

Boksfit trainingen in groepsverband

Wij zijn gespecialiseerd in sport, personal training, weerbaarheid en gevaarbeheersing. Daarnaast organiseren wij boksfit trainingen voor zowel mannen als vrouwen die willen werken aan hun uithoudingsvermogen, conditie en kracht. Onze bokslessen zijn ideaal om jouw persoonlijke doelen te behalen. Tijdens de lessen leer je verschillende gevechtstechnieken en de toepassing ervan. De lessen worden in groepsverband gegeven door een gespecialiseerde coach. Wil je deelnemen aan deze verrassende en uitdagende gevechtssport? Daag jezelf uit!

Een proefles boksfit training volgen?

Je kan met een gerust hart deelnemen aan de boksfit trainingen. Deelname is vanaf 13 jaar mogelijk. Ook is deelname mogelijk voor bedrijven die een uitje willen organiseren. Waar wacht je nog op? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en eventuele vragen.

Boksen