Navigeer naar:

Judo voor kinderen in Eindhoven!

Verhoeven training presenteert judotraining voor kinderen in Eindhoven in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. Dit is een Japanse zelfverdedigingssport waar je leert voor jezelf opkomen, te valbreken en te samenwerken. Van judo wordt je sterk, het zelfvertrouwen wordt groter en leer je op een veilige manier stoeien.

We trainen iedere zaterdagochtend om 9.30 in de dojo van gezondheidscentrum Kees Tempel, Brederolaan 50 te Eindhoven (op de hoek, boven drukkerij van Tintelen). Bij binnenkomst meteen links de trap op.

De judoles wordt verzorgd door Jasper Verhoeven, voormalig sportinstructeur Koninklijke Marechaussee, in het bezit van 2e dan judo en afgestudeerd judoleraar A en B.

Proefles is gratis. Alleen tijdens de kerst- en zomervakantie en nationale feestdagen zijn er geen judolessen.

Kosten bedragen 65 euro per kwartaal.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl

Op zoek naar bokstraining in Eindhoven?

Boksen bij Verhoeven?

Bij Verhoeven training is boksen recreatief, dat wil zeggen: we richten ons op sporters die niet aan wedstrijden willen deelnemen maar wel aan de bokstraining. Op mensen die hun conditie willen verbeteren en “lekker bezig willen zijn” met boksen. Sporters die op zoek zijn naar de meest complete training die er bestaat: een boxing workout. Ook erg geschikt voor bedrijven die graag een uitje willen doen.

Is boksen iets voor mij?

Boksen is iets voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Bij recreatief boksen kan je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning.
Er wordt niet hard geslagen en nooit op het hoofd. Wel leer je de technieken, reageren en verdedigen. Vanaf 13 jaar kun je al deelnemen.

Hoe ziet een les er uit?

De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Met tweetallen wordt techniek en conditie getraind met zeer veel variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training eindigt met een cooling-down.
De bokstraining doe je in een korte of lange sportbroek , T-shirt en op sportschoenen. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenen, deze zijn voor een eerste les te leen.

Maandagavond van 19.30 tot en met 20.30, 2e groep van 20.30 tot en met 21.30 op de kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven.

En op woensdagavond bokstraining van 18.30 tot 19.30, 2e groep 19.30 tot en met 20.30, 3e groep van 20.30 tot 21.30 op de kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven. De kosten bedragen 82,50 euro per kwartaal voor 1 keer in de week, je kan zelf kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. 2 keer in de week trainen komt op 145 euro per kwartaal.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl

Op zoek naar kickbokstraining in Eindhoven?

Wat is kickboksen?

Bij Verhoeven training is kickboksen recreatief, dat wil zeggen: we richten ons op sporters die niet aan wedstrijden willen deelnemen maar wel aan de kickbokstraining. Op mensen die hun conditie willen verbeteren en “lekker bezig willen zijn” met kickboksen. Sporters die op zoek zijn naar de een lekker pittige training, waarbij veel wordt gestoten, getrapt en knietjes worden gemaakt.  Ook erg geschikt voor bedrijven die graag een uitje of aan teambuilding willen doen.

Is kickboksen iets voor mij?

Kickboksen is iets voor mannen en vrouwen die zowel geestelijk als lichamelijk een uitdaging zoeken. Bij recreatief kickboksen kan je je lekker afreageren en doe je aan zelfverdediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Het geeft ontspanning en toch ook inspanning.
Er wordt niet hard geslagen/ getrapt en nooit op het hoofd. Wel leer je de technieken, reageren en verdedigen. Vanaf 12 jaar kun je al deelnemen.

Hoe ziet een les er uit?

De les start met een algemene warming-up met verschillende krachtoefeningen. Met tweetallen wordt techniek en conditie getraind met zeer veel variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training eindigt met een cooling-down. De buikspieren worden niet overgeslagen.

De kickbokstraining doe je in een korte of lange sportbroek , T-shirt en op sportschoenen. Verder moet je beschikken over een paar bokshandschoenenen en scheenbeschermers, deze zijn voor een eerste les te leen. Bokshandschoenen zijn bij Verhoeventraining te koop.

Trainingstijden en kosten

Donderdagavond van 19.30 tot en met 20.30 op de Kanunnikensven 1 (verlengde van de Heezerweg) te Eindhoven.

De kosten bedragen 82,50 euro per kwartaal. Het kickboksen kan ook worden gecombineerd met het boksen op de maandag- en woensdagavond.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl