Boksen in de omgeving van Eindhoven doe je bij Verhoeven training. Wil jij jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren in teamverband? En dat ook nog eens op een leuke en uitdagende manier? Twijfel dan niet en start gelijk met onze bokslessen! Onze lessen worden gegeven door professionals die alle kennis en ervaring hebben om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Waar wacht je nog op? Kom eens kennismaken met boksen door een gratis proefles!

Recreatief boksen Eindhoven

Verhoeven Training geeft bokslessen die recreatief zijn. Dat wil zeggen dat we ons richten op sporters die willen deelnemen aan de bokstrainingen en niet aan wedstrijden. Wij staan klaar voor zowel mannen als vrouwen die lekker bezig willen zijn met boksen en zichzelf continu willen verbeteren. Durf jij de uitdaging aan?

Bokstraining in Eindhoven

Voor de beste bokstrainingen moet je bij Verhoeven Training in Eindhoven zijn! Onze professionele en gecertificeerde coaches zorgen voor een goede bokstraining, waarbij je jouw conditie en uithoudingsvermogen kan verbeteren. We trainen in groepsverband, maar houden ook rekening met jouw individuele doelstellingen. Op deze manier kan je op eigen tempo jouw doelstellingen behalen. Uiteraard begeleiden onze coaches jou hierin. Boksen in Eindhoven is nog nooit zo uitdagend en verrassend geweest!

Boksen voor kinderen

Ook voor de kleintjes onder ons hebben we bokstrainingen! Elke woensdagavond vinden er bokstrainingen plaats van 18:30 uur tot 19:30 uur voor kinderen vanaf 9 jaar oud. Benieuwd naar de trainingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een proefles!

Bokstraining volgen in Eindhoven?

Heb je interesse in onze bokstrainingen? Kom dan eens langs om een gratis proefles te volgen! Heb je nog vragen over de bokstrainingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!