Anti-agressietraining

Verhoeven Training biedt agressie regulatie training in Eindhoven en omstreken.

Voor diegene die graag anders met zijn of haar agressie wil omgaan. Wij werken met een mentaal en fysiek gedeelte. De anti-agressietraining zorgt ervoor dat u meer weerbaar bent tegen uw agressie.

Cursus wordt alleen individueel en geheel op maat gegeven, zodat er gericht aan uw doelstellingen wordt gewerkt. Kosten bedragen 350 euro (incl. btw) voor 5 keer 1 uur. Tussendoor wordt er gewerkt met ‘huiswerk’ zodat het geleerde nog beter blijft hangen.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl

Zelfverdedigingscursus voor kinderen in Eindhoven

Het unieke zelfverdedigingsprogramma geeft uw kind veiligheid en zelfvertrouwen binnen 6 lessen van 1 uur!

  • Eenvoudig te leren
  • Effectieve veiligheidstips
  • Direct toepasbare technieken
  • Wat te doen als je alleen bent!
  • Wat te doen als je dreiging voelt!
  • Kracht van non-verbale communicatie

In onze huidige maatschappij krijgen we steeds meer te maken met diverse vormen van geweld en manipulaties. Juist bij kinderen, die zijn nog meer vatbaar voor geweld onderling(leeftijdsgenoten) en machtsverhoudingen (volwassen-kind). Denk ook aan diverse manipulaties zoals pesten, loverboys etc., die hedendaags steeds meer voorkomen.

In samenwerking met diverse instellingen is er een uniek programma samengesteld waarbij er wordt gewerkt vanuit 4 pijlers van weerbaarheid:

  1. Zelfvertrouwen: bewustwording van je houding, gedrag en uitstraling
  2. Veilig voelen: effectieve verdedigingstechnieken vanuit het kickboksen, judo en jiu jitsu.
  3. Discipline: zelfbeheersing en het leren omgaan met conflictsituaties en wat ermee te doen.
  4. Fun: plezierig met elkaar trainen

Kosten bedragen 420 euro (incl. btw) voor 6 keer 1 uur. Om kosten te besparen kunt u ook met meerdere kinderen komen. Tussendoor wordt er gewerkt met ‘huiswerk’ zodat het geleerde nog beter blijft hangen.

Cursus weerbaarheid/ zelfverdediging wordt gegeven door Jasper Verhoeven, gediplomeerd sportleraar. Jarenlange ervaring als judoleraar en het geven van cursussen zelfverdediging/weerbaarheid in Eindhoven en omstreken. U kunt bij Verhoeven training ook terecht voor personal training, boksen, assertiviteitstraining, gevaarsbeheersing en zelfverdediging.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl

Assertiviteitstraining voor jong volwassenen

Het is niet altijd gemakkelijk om op de juiste manier met anderen om te gaan. Heb je soms het gevoel dat anderen over je heen lopen, dat je niet altijd zegt wat je wilt zeggen of dat iedereen kritiek op je heeft? Wil je leren om voor je mening uit te komen of “nee” te zeggen? De cursus Assertiviteitstraining voor adolescenten helpt je hierbij.

Verhoeven training verzorgt een programma wat bestaat uit 5 zaterdagmiddagen. Het programma bestaat uit 2 delen. In het eerste deel wordt gewerkt aan je fysieke weerbaarheid en in het tweede deel gaan we aan de slag met communicatieve vaardigheden. Via rollenspellen bekijken we de situaties die jij nog niet makkelijk vindt en gaan we daarmee aan de slag.

Fysiek gedeelte

Er wordt gestart met een boksfittraining waarin je leert om jezelf te verdedigen. Je hoeft geen ervaring te hebben met boksen of sporten! Er wordt niet naar het hoofd gestoten.

Communicatieve gedeelte

Verbaal en non verbaal gedrag, wat straal je uit met je houding? Wat zijn overtuigingen en zijn er gedachten die je minder fijn vindt? Hoe straal je zelfvertrouwen uit en hoe bouw je het op. Hoe kun je op een goede manier nee zeggen en grenzen stellen? Ook wordt er aandacht besteed aan feedback geven en ontvangen, hoe doe je dat?

Kosten: 249 euro. Incl. telefonisch intakegesprek.
Aanmelden met 2-en is 50 euro korting per persoon!

Alle deelnemers zijn tussen de 16 en 25 jaar en hebben net als jij moeite met sommige sociale of communicatieve vaardigheden.
Het communicatieve gedeelte wordt ondersteund door Psychologe Dominiek Huis in ’t Veld.

Neem contact op

Benieuwd geworden naar Verhoeven Training? Wij zijn te bereiken op 06-42712307 of stuur ons een mailtje naar info@verhoeventraining.nl